Ulqinakët të hidhëruar në Telekom: DO TI ANULOJMË TË GJITHA SHËRBIMET TUAJA

Banorët e Kalasë prapë kanë apeluar tek njerëzit kompetent në Telekom që brenda mureve të lashtë të sigurojnë funksionim pa ndërprerje dhe cilësorë të telefonit, Internetit dhe Ekstra televizionit.

“Në të kundërt, të gjithë ne që jemi përdoruesit tuaj, do ti anulojmë shërbimet tuaja”, thuhet në letrën e hapur drejtuar të punësuarve në Telekom Dejan Husoviq dhe Zhelko Karanikiq.

Në letrën të cilën e kanë nënshkruar 16 vendas, i luten Telekomit që ti ndërroj të gjitha regletat të oksiduara nga kripa si dhe pajisjet e vjetruara dhe të thyera.

“Përveç vendasve, kjo është dhe në interes të qytetarëve të cilët qëndrojnë në Kala. Jemi në shekullin 21, shekulli i Internetit dhe komunikimit elektronik. Për këtë arsye është shumë vështirë tu shpjegohet mysafirëve pse nuk ka TV sinjal dhe Internet”, të hidhëruar shprehen banorët.

Nga Telekomi thane që nuk kanë regjistruar rritje të numrit të pengesave, si dhe ankesa nga territori i Kalasë së Ulqinit.

“Para një viti e gjysmë, është bërë rekonstruktimi i plotë i rrjetit të telekomunikacionit në Qytetin e vjetër të Ulqinit dhe me këtë rast janë sanuar dhe ndërruar pjesët e vjetruara në raftet dalëse në të cilat kyçen përdoruesit e rrjetit fiks të Telekomit. Problemet eventuale ndodhin në pjesën nga raftet dalëse deri tek objektet banuese të përdoruesve të shërbimeve të Telekomit. Mirëmbajtja e kësaj pjese të infrastrukturës është në kompetencë të vet përdoruesve dhe nuk është përgjegjësi e Telekomit ”, shkruan në përgjigjen e Shërbimit për komunikim korporativ. (Vijesti)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT
Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT

Në fillim të javës së ardhshme do të fillojë zbukurimi tradicional i Ulqinit në prag të festave të Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve. Siç mësojmë, qyteti do të dekorohet shumë më larmishëm se në vitet

Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS

Zyrtari i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Bernard Çobaj, së shpejti do të emërohet i ngarkuar me punë në Ambasadën e Malit të Zi në Prishtinë, mëson Portali Ul-info. Mali i Zi dhe Republika e Kosovës

Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA
Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA

  Nëse dëshironi që dhjetorin dhe festat e fundvitit ti kaloni në bregdet, Ulqini është zgjedhja juaj e duhur sepse kete vit Ulqini do të shëndrrohet në një destinacion feste, festat e fundvitit do

Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit
Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë do të organizojnë veprimtarinë shkencore dhe jubilare “NJË KOMB – NJË GJUHË LETRARE”, me rastin e

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe Rrugës “28 Dhjetori”. Vlera e kontratës së nënshkruar