ULQINAKJA NË FINALEN E MISS SERBIA

arnela-zekovic-liceDisa qindra vajza janë lajmëruar në përzgjedhjen e këtij viti për Miss Serbia, por vetëm 22 kanë arritur të bëhen finaliste dhe kanë arritur të drejtën të luftojnë për titullin “e përfaqësueses më të bukur të bukurisë serbe” – Mis Serbia 2013. Një nga ato është dhe Arnella Zekoviq nga Ulqini, e cila ëndërron fitoren në Natën finale të konkursit, me 15 tetor.

Vajzat më të bukura të Serbisë në fund të shtatorit të vitit 2013 kanë qëndruar në përgatitje në Porto Karas në Greqi, ku kishin dhe përzgjedhjen e parë jozyrtare për vajzën më të bukur të këtij vendi turistik më ekskluziv në këtë pjesë të botës. Për Miss të Porto Karasit u zgjodh Arnella Zekoviq, të cilës shiritin dhe kurorën, të bërë nga degët e ullirit ja dorëzoi Joanis Georgijes, guvernatori i Hallkidikit.

Arnella është student i Fakultetit për kulturë dhe medie në Universitetin “Megatrend”. Flet gjuhën angleze dhe merret me gjimnastikë. Dëshiron të bëhet PR menaxher dhe gazetare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT
Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT

Në fillim të javës së ardhshme do të fillojë zbukurimi tradicional i Ulqinit në prag të festave të Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve. Siç mësojmë, qyteti do të dekorohet shumë më larmishëm se në vitet

Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS

Zyrtari i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Bernard Çobaj, së shpejti do të emërohet i ngarkuar me punë në Ambasadën e Malit të Zi në Prishtinë, mëson Portali Ul-info. Mali i Zi dhe Republika e Kosovës

Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA
Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA

  Nëse dëshironi që dhjetorin dhe festat e fundvitit ti kaloni në bregdet, Ulqini është zgjedhja juaj e duhur sepse kete vit Ulqini do të shëndrrohet në një destinacion feste, festat e fundvitit do

Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit
Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë do të organizojnë veprimtarinë shkencore dhe jubilare “NJË KOMB – NJË GJUHË LETRARE”, me rastin e

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe Rrugës “28 Dhjetori”. Vlera e kontratës së nënshkruar