Ulqini në gjendje gjysmë të jashtëzakonshme: DITA E KATËRT PA UJË, QYTETI I MIHUR

UjesjellësiEdhe pse nga NP “Ujësjellës dhe kanalizimi” paralajmëruan se deri të hënën mbrëma zona e qytetit të Ulqinit do të ketë ujë, kjo nuk ndodhi.

A do të vijë ujë gjatë ditës së sotme, mbetet për tu parë.

Qytetarët mbas katër ditësh pa ujë janë të revoltuar dhe gjinden siç dinë dhe munden.

Kësaj gjendje i kontribuojnë edhe rrugët e gërmuara ku po vendosen kabllot për rrymë. Por, tash disa ditë aty nuk po punohet asgjë, gjersa tollovitë në komunikacion janë gjithnjë e më të padurueshme.

Papërgjegjësia lulëzon, ndërsa sezoni është në prag. (Foto: F.Markashi FB)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…