URA, DEBATI NË TV VIJESTI: FALSIFIKATËT E QEVERISË PËR VALDANOSIN DHE KRIPOREN

pupKumtesa për opinion e KK LQ URA.

Tërë opinioni i Malit të Zi mbrëmë kishte mundësi që në TV Vijesti të shohë planet e errëta të Qeverisë së kryeministrit Millo Gjukanoviq rreth Valdanosit dhe Kripores.

Kandidati për deputet i “Koalicionit të madh Çelësi” Dritan Abazoviq i bëri publike dokumentet që tregojnë si Qeveria mohon vullnetin e Ulqinakëve dhe si, me dhunë dhe turp, dëshiron që në këtë gji, njëjtë si në Kripore, të ndërtojnë qindra vila për shitje në tokën e cila pa të drejtë i është marrë Ulqinakëve.

Apelojë në pushtetin lokal dhe partitë të cilët në programin e vet kanë mbrojtjen e Valdanosit që të mos jenë bashkautorë dhe ta vulosin këtë falsifikuat për shkak të interesave të imta personale sepse koha ka treguar se vetëm kur është pushteti lokal, sektori civil dhe qytetarët të vendosur, Qeveria e Malit të Zi nuk mund të vizatojë sipas vullnetit të vet dhe të sillet me arrogancë në Ulqin.

Prandaj është e nevojshme që PDS-ja në zgjedhjet e ardhshme të përjetojë debakël në mënyrë që padrejtësitë e bëra me dekada të korrigjohen dhe Ulqini të kthehet prapë në kartën turistike të Europës dhe botës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…