URA: DORËZOHEN VËREJTJET PËR PLANIN E ZONËS BREGDETARE

Omer Bajraktari - URAKëshilli komunal i URA-së dorëzoi dje në Ministrinë e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit vërejtjet dhe propozimet lidhur me Planin hapësinor me dedikim të veçantë për zonën bregdetare.

Sot përfundon shqyrtimi publik për këtë dokument të rëndësishëm, i cili përfshinë tërë territorin e komunës së Ulqinit dhe të cilin e miraton Kuvendi i Malit të Zi.

URA për këtë rast botoi fletushkat të cilat do ti ndahen qytetarëve, si dhe simpatizuesve dhe anëtarëve të këtij grupimi politik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…