URA: JEMI GATI PËR ZGJEDHJE, ZHVILLIMI I ULQINIT NUK MUND MË TË PRES

Kumtesë e Këshillit Komunal të LQ URA Ulqin.

Mbajtja e zgjedhjeve lokale në Ulqin më 27 mars, për ne nga URA nuk është befasi apo ngarkesë, por një datë e shumëpritur për ndryshimin e një pushteti të dëmshëm dhe të paaftë.

Jemi shumë të gatshëm për zgjedhjet e ardhshme lokale sepse e dimë se fuqia e subjektin tonë në këtë qytet është e madhe. Dhe në rritje çdo ditë.

Qytetarët u bindën se kush e do këtë qytet dhe kush mund t’i zgjidhë problemet historike të qytetarëve në kohë rekord. Prandaj jemi me të drejtë optimistë se Komunën e Ulqinit do ta udhëheqim edhe në të ardhmen.

Synimi ynë është që Ulqini, pas plot 10 vitesh bredhje (me ndërrimin e 5 kryetarëve të komunës), më në fund të ketë një qeverisje lokale të qëndrueshme që nuk do të varet nga interesat dhe grindjet personale dhe që do të fokusohet në zhvillimin e qytetit, planifikimin dhe zhvillimin komunal, si dhe të kulturës dhe turizmit.

Ambiciet tona për Ulqinin janë jashtëzakonisht të mëdha dhe vizioni ynë është i qartë: dëshirojmë ta udhëheqim Ulqinin në mënyrë të qëndrueshme në rrugën e një komune të zhvilluar. Ne kemi mbështetjen të madhe nga Qeverinë e Malit të Zi për planet tona dhe dera për të arritur qëllimet tona është e hapur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT
Komuna: NË DITËT NË VIJIM NISË ZBUKURIMI I QYTETIT

Në fillim të javës së ardhshme do të fillojë zbukurimi tradicional i Ulqinit në prag të festave të Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve. Siç mësojmë, qyteti do të dekorohet shumë më larmishëm se në vitet

Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS
Emërimet – diplomacia: BERNARD ÇOBAJ DO TË JETË I NGARKUARI ME PUNË I MALIT TË ZI NË REPUBLIKËN E KOSOVËS

Zyrtari i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Bernard Çobaj, së shpejti do të emërohet i ngarkuar me punë në Ambasadën e Malit të Zi në Prishtinë, mëson Portali Ul-info. Mali i Zi dhe Republika e Kosovës

Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA
Sweet December – Ulqini 2022/23: BAZARI I VITIT TË RI, YJET E MUZIKËS DHE SHUMË AKTIVITETE TË BUKURA

  Nëse dëshironi që dhjetorin dhe festat e fundvitit ti kaloni në bregdet, Ulqini është zgjedhja juaj e duhur sepse kete vit Ulqini do të shëndrrohet në një destinacion feste, festat e fundvitit do

Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit
Akademia e shkencave e Shqipërisë dhe Art Club: 50-vjetori i Kongresit të Drejtshkrimit

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë do të organizojnë veprimtarinë shkencore dhe jubilare “NJË KOMB – NJË GJUHË LETRARE”, me rastin e

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe Rrugës “28 Dhjetori”. Vlera e kontratës së nënshkruar