URA: KUSH ËSHTË OMER BAJRAKTARI, KRYETARI I RI I KOMUNËS SË ULQINIT?

Omer Bajraktari u lind në Tivar me 21 korrik të vitit 1988.

Shkollën fillore dhe atë të mesme e kreu në Ulqin, ndërsa në Univerzitetin shtetëror të Malit te Zi në vitin 2012 diplomoi në Fakultetin Ekonomik – Podgoricë, drejtimi Financa, Banka dhe fitoi titullin ekonomist i diplomuar.

Omer Bajraktari eshte themelues i Levizjes qytetare URA.

Ne qershor te vitit 2015 u emerua Kryetar i keshillit komunal te Levizjes qytetare Ura Ulqin, funksion te cilin e ushtron edhe sot.

Ai eshte gjithashtu anetare i Këshillit qendror te Levizjes qytetare Ura qe nga themelimi i saj.

Ne vitin 2015 ka dhene provimin profesional shteteror dhe ka mbi 10 vite pervoje pune.

Prej vitit 2014 deri ne vitin 2016 ka kryer funksionin e  Menaxherit te Komunes se Ulqinit, si menaxheri me i ri ne Mal te Zi.

Në vitin 2019 fiton titullin e Kontabilistit të autorizuar nga ana e Institutit të Kontabilistëve dhe Auditorëve të Malit të Zi.

Ai eshte trajnuar edhe ne fushen e vleresuesit profesional te pasurive te paluajtshme ku ne vitin 2019 fiton licencen “Vleresues i autorizuar i pasurive te paluajtshme”.

Omer Bajraktari eshte anetare i Insitutit te Kontabilisteve dhe Auditoreve te Malit te Zi dhe anetare i Institutit te vlesuesve te pasurive te paluajtshme.

Prej vitit 2012 deri ne vitin 2014 ishte shef i kontabilitetit në Agjencionin e mirenjohur ne Ulqin SH.P.K. “AG Finance”.

Gjate karrierës se tij profesionale ka kryer edhe detyra te tjera si:

  • Anëtar i Keshillit mbikqyres te Organizates Turistike Ulqin
  • Zëvendës koordinator i grupit punues per hartimin e planit strategjik zhvillimor te Komunes se Ulqinit per vitet 2016 – 2020.
  • Pjesëmarrës aktiv ne procesin e hartimit te planit hapesinor urbanistik te Komunes se Ulqinit.

Ne vitin 2021 emerohet si koordinator per komunen e Ulqinit dhe te Tivarit pranë Ndërrmarrjes Publike për Administrimin e të Mirave Detare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT
Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT

Të martën, më 28 qershor 2022, rreth orës 16.00 gjatë punimeve të një kontraktori të papërgjegjëshëm është dëmtuar tubi kryesor i ujësjellësit në Fushën e Ulqinit, është njoftuar Portali Ul-info nga NP

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 29 qershor, në periudhën nga ora 09 deri në 15:00, pa energji elektrike do të jenë pjesa e qendrës së Katërkollës.

Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL
Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL

Me propozim të kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, Kuvendi i Komunës të hënën zgjodhi dy nënkryetarë. Ata janë Beqir Sella, funksionar i PD-së dhe Sabr Sallaj, ndryshe nënkryetar i Forcës

Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR
Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR

  Qeveria e Malit të Zi ka bërë të ditur zyrtarisht se presin një sezon dukshëm më të mirë se vitin e kaluar. “Të gjithë treguesit që kemi flasin në favor të kësaj, se sigurisht që jemi 60% më mirë

Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL
Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL

Gani ende nuk i ka mbushur shtatë vjetë.Një ditë u nis prej shtëpie. Nuk i tregoi askuj se ku po shkon. Komshitë Shyqyrija, Kimetja dhe Zhelko e vrejtën se ishte në rrugë. Pas një kohe prindërit e tij