URA mban Konventën: BAJRAKTARI KRYETAR, HARASANI KANDIDAT PËR KRYETAR TË KOMUNËS

Omer Bajraktari do të jetë kryetari i ri i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA në Ulqin. U zgjodhën edhe katër nënkryetar, Safet Beci, Arian Murati, Hristina Dragoviq dhe Mustaf Bardhi, sekretar u zgjodh Simo Dediqi, si dhe Këshilli Komunal me 55 anëtarë.

Kështu u vendos në Konventën e Tretë Zgjedhore të kësaj partie politike e cila të premten u mbajt në Sallën e Madhe të Qendrës për Kulturë.

Lideri i URES, Dritan Abazoviq, paralajmëroi një sërë projektesh për Ulqin, si dhe që Mr. Ilir Harasani do të jetë kandidat i kësaj parti për kryetar të Komunës së Ulqinit.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…