URA: MOS U KOMPROMITONI MË, KEMI MË FAKTE

 

URANga fabrika e gënjeshtrave dhe dezinformimeve të Forcës, e cila përfshin edhe njëfarë portali Lajm.me është konfirmuar saktësia e dokumentit që kemi botuar. Dhe të gjithë ata që din të lexojnë mund të shohim qartë se çfarë ata tashmë e dinë. Ne vetëm ofruam fakte e, sa për dijeninë tuaj, posedojmë edhe fakte tjera.

Ne e dimë se kjo ju dhemb shumë, por argumentet janë të vështirë për ju që nuk ju pëlqen e vërteta.

Pra, ju jeni në telashe të mëdha, zotërinj, dhe është më mirë të mos komprometoheni më. Mos lejoni që kumtesat t’ju shkruajnë personat të cilët nuk e kanë përfunduar as shkollën e mesme! Ata nuk janë në gjendje për të kuptuar tekstin më të thjeshtë, e lëre ma të drejtojnë politikën e një mediumi.
Dhe mos licitoni më me emrat e njerëzve, të paktën ju që jeni krijuesit e listave të turpshme “të zeza” dhe “të bardha”.

Nëse ju vazhdoni me degradimin tuaj atëherë ky skandal për çdo ditë do të jenë më afër me aferën e famshme “Snimak” të DPS-it, çka edhe më fort do të lidh FORCËN me DPS, partnerët më të afërt e koalicionit në nivel lokal dhe shtetëror, e të cilët Dushko Markoviqi i ka instaluar në pushtet në Ulqin dhe në këtë mënyrë e poshtëroi qytetin me 2500 vjet histori të shkruar.image1 (21)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

“Riviera e Ulqinit”: QAMIL HOXHA DREJTOR I RI EKZEKUTIV
“Riviera e Ulqinit”: QAMIL HOXHA DREJTOR I RI EKZEKUTIV

Menaxheri i diplomuar i hotelerisë Qamil-Qamo Hoxha është drejtor i ri ekzekutiv i Kompanisë „Riviera e Ulqinit“. Këtë vendim Bordi i Drejtorëve të kësaj kompanie e ka marrë të hënën, në një seancë të

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info. Në ditën e parë të vizitës së saj

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë, disa vendosën të marrin pjesë në hapjen ceremoniale të një tjetër Festivali

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan Abazoviq. Në delegacion me kryeministrin Abazoviq do të jenë ministri

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.