URA: ORGANIZOHET KOKTEJI I FUNDVITIT, SHAPTAFI ZËVENDËSON HARASANIN

Dritan AbazovicKëshilli Komunal i Lëvizjes Qytetare URA organizoi të enjten mbrëma në Ranë koktejin e fundvitit.

Lideri i kësaj parti Dritan Abazoviq përshëndeti të pranishmit ndër të cilët ishin anëtarët e URA-së, përfaqësuesit e partive tjera, shoqërisë civile, mediave dhe individët e njohur nga Ulqini.

Sipas fjalëve të tija, në këtë vit URA, si e vetmja parti opozitare në këtë komunë, kishte një sërë iniciativash cilësore në Parlamentin lokal.

Ai deklaroi se në fillim të vitit të ardhshëm, sipas marrëveshjes paraprake, në bankat e këshilltarëve në vend të Ilir Harasani do të ulet Nevryz Shaptafi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…