URA: PROGRAMI PËR ULQININ E GJENERATAVE TË REJA

Lëvizja qytetare URA njoftoi se qytetarëve të Ulqinit i ofroi programin origjinal për problemet kyçe të kësaj komunë.

Skuadra programore e këtij grupimi politik propozoi një sërë masash në 16 fusha të jetës shoqërore, ekonomike dhe kulturore të Ulqinit.

Siç shtohet, për këtë gjë qytetarët më konkretisht informohen në selin e kësaj parti ose përmes linkut https://ura-ulqin.jimdosite.com/

URA Banner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…