URA: PROF. AIDA LLUNJI-LIKA NË KRYE TË FORUMIT TË GRUAS

Aida Llunji-LikaProfesoresha Aida Llunji-Lika do të jetë në krye të Forumit të grave të Lëvizjes qytetare URA në Ulqin.

Siç mëson Portali Ul-info, ditët e ardhshme do të mbahet mbledhja në të cilën do të zgjidhen edhe anëtaret e tjera të Forumit.

Llunji-Lika studioi në Fakultetin e detarisë në Kotorr.

Është anëtare e Këshillit komunal të këtij grupimi politik në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…