URA: SI MEDIA BËHET BULETIN NJOFTIMI I NJE PARTIE

URAKumtesë për opinion e Lëvizjes qytetare URA Ulqin.

Të nderuar qytetarë!

Roli i medias në shoqëri dhe tek individi është shumë i madh në shoqërinë e sotme, kështu që media duhet të marrë mbi vete përgjegjësinë për atë që plason publikut. Fuqia e medias ndër tjerash shfaqet në përcaktimin e axhendës së temave të debatit publik.

Në një shumëllojshmëri të programeve që kanë të bëjnë me zgjedhjet parlamentare të vitit 2016, por dhe më pas, dukek se redaktorët e mediave, saktësisht stacioni televiziv lokal “TV Teuta” nuk kishin asnjë filtër përmes të cilit informacioni duhet të kalonte.

Ajo që ne duam të ndajmë me ju është një dokument që vërteton atë që të gjithë ne pak a shumë e dinim, dhe kjo është ajo se si një parti politike, saktësisht FORCA, kryen politikën editoriale të medias së lartëcekur duke iu referuar emisioneve më të shikuara, “Kronika”, “Portreti” dhe “Emisioni i mëngjesit”, aq më trishtë bëhet dhe përzgjedhja e filmave dokumentarë që duhen të emitohen.

Nga ky dokument që ne duam të ndajmë me ju është e lehtë të konkludohet se politika editoriale e medias së lartëcekur në periudhen parazgjedhore ishte e njëjtë me programin politik të kësaj partie.

Kjo vetëm tregon se si disa politikanë dhe grupacione politike janë të fokusuar në manipulime me qëllim për ta përmirësuar rejtingun e vet politik, i cili është në rënie e sipër.Reportazhe për TV Teutën – Tematika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

“Riviera e Ulqinit”: QAMIL HOXHA DREJTOR I RI EKZEKUTIV
“Riviera e Ulqinit”: QAMIL HOXHA DREJTOR I RI EKZEKUTIV

Menaxheri i diplomuar i hotelerisë Qamil-Qamo Hoxha është drejtor i ri ekzekutiv i Kompanisë „Riviera e Ulqinit“. Këtë vendim Bordi i Drejtorëve të kësaj kompanie

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi,

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë,

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e