URA Ulqin: PËRKRAHJE HOTELIERËVE DHE SIPËRMARRËSVE

URAKK Ura Ulqin i konsideron që masat e fundit të TNK –së nuk janë proporcionale statusit ekonomik të qytetarëve të Ulqinit, i cili është i keqësuar dukshëm nga sezoni turistik katastrofal, që nuk mbahet mend ndonjëherë ne vendin tonë.

Virusi Korona është anembanë i pranishëm dhe me ate duhet të mësohemi të jetojmë. Masat preventive ekzistojnë dhe në vend që të ndërmirren mekanizma kontrolle ndaj respektimit të aplikimit të masave të sjellura, TNK aplikon masa represive ndaj ekonomisë turistike, nga e cila jeton shumica e Ulqinakëve, të cilat masa, në masë më të madhe se korona do t’a rrezikojnë ekzistencën e qytetarëve.

I japim përkrahje edhe hotelierëve edhe të gjithë veprimtarive të tjera , të cilat janë të goditura nga efektet e pandemis dhe nga shteti kërkojmë subvencione më të mëdha dhe me gjithëpërfshirëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…