URA Ulqin: VETËM PËR NJË DITË FITUAM MBI 50 ANËTARË TË RINJ

URA, Ulqini gjeneratave te rejaNga Lëvizja qytetare URA deklaruan se janë jashtëzakonisht të kënaqur me përgjigjen e qytetarëve në mesazhin të cilin me rastin e shpalljes së zgjedhjeve lokale në Ulqin përmes Viberit e dërgoi kryetari i këtij grupimi politik mr. Dritan Abazoviq.

Siç thonë, mbas këtij mesazh, vetëm në një ditë, këtij grupimi politik iu bashkëngjiten 52 anëtarë të rinj.

“Ky fakt për ne paraqet kënaqësi të veçantë dhe njëkohësisht vërtetim se jemi në rrugë të duhur dhe se vetëm me gjenerata të reja në skenë politike Ulqini mund të ec rrugës së zhvillimit”, thanë nga LQ URA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…