URA Ulqin: ZGJEDHIN UDHËHEQËSINË, KËSHILLI KOMUNAL ME 55 ANËTARË

Në Sallën e Madhe të Qendrës për Kulturë sonte do të mbahet Konferenca e Tretë Zgjedhore e Lëvizjes Qytetare URA në Ulqin.

Në këtë konferencë, ku do të jetë i pranishëm edhe lideri i URA-së Dr. Dritan Abazoviq, do të zgjidhet udhëheqësia e kësaj partie politike në Ulqin.

Siç mëson Portali Ul-info, delegatët do të zgjedhin kryetarin e Këshillit Komunal, katër nënkryetar dhe përbërjen e re të Këshillit Komunal i cili do të ketë 55 anëtarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”