URA Ulqin: ZGJODHËN KRYESINË, JANË GATI PËR ZGJEDHJE

Në hapësirat e Sallës së Madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit u mbajt mbledhja e parë e Këshillit të sapoformuar Komunal të Lëvizjes Qytetare URA, me praninë e anëtarëve dhe nën udhëheqjen e kryetarit të këtij këshilli, Omer Bajraktarit. Në fillim të mbledhjes Bajraktari falënderoi të gjithë anëtarët, simpatizuesit dhe qytetarët e Ulqinit për konventën e mrekullueshme në Sallën e Qendrës për Kulturë. Konventa tejkaloi pritshmërinë dhe vendosi standardin e ri, jo vetëm në Ulqin por edhe në Mal të Zi dhe me të drejtë mund të themi se është një nga tubimet më të mëdha politike me karakter lokal. Po ashtu, është treguar energji e madhe dhe u vërtetua se jemi në rrugën drejtë dhe se qytetarët njohin dhe vlerësojnë përpjekjet tona për një Ulqin më të mirë.

Në vazhdim të mbledhjes u zgjodh edhe kryesia në përbërjen: Omer Bajraktari (kryetar), Arian Murati, Hristina Dragoviq, Mustafa Bardhi dhe Safet Beci (nënkryetarë), Simo Dediq (sekretar) dhe Nikolla Hot (forumi i të rinjve). Po ashtu, me automatizëm në këshillin ekzekutiv hyjnë edhe funksionarët Ilir Harasani (drejtor i Drejtorisë për Punë Inspektuese) dhe Nevryz Shaptafi (këshilltarë) dhe kryetarja e ardhshme e forumit të gruas.

U miratua edhe vendimi që menjëherë të nis formimi i këshillave lokal në territorin e tërë komunës. Ky proces do të udhëhiqet nga nënkryetari Arian Murati.

Kryetari i Këshillit Komunal Omer Bajraktari theksoi në veçanti faktin se së fundmi URA ka përjetuar ekspansion të madh, dhe kjo do të dëshmohet në mbledhjet e ardhshme lokale në Ulqin. Për zgjedhje jemi gati sot, nesër, kurdo që të shpallen, jemi të bindur për fuqinë tonë dhe jemi të sigurt që URA në këto zgjedhje do të jetë, individualisht, partia më e fortë. Programi të cilin do t’ia prezantojmë bashkëqytetarëve tanë do të jetë inovativ, real, me qëllimi të realizueshme. Çdo gjë që do të premtojmë, do ta realizojmë, përfundohet në kumtesën e kryetarit të KK URA Ulqin, Omer Bajraktarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe kanë një histori prej së

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin
Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe

Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23
Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23

Fakulteti i Studimeve të Biznesit Mesdhetar në Ulqin bëri të ditur se janë në vazhdim regjistrimet në studimet themelore akademike për vitin 2022/23. Siç thuhet, të gjitha informacionet mund të merren

Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA
Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

  Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë. Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë,

CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 24 qershor, në periudhën prej orës 08 deri në 14,30, pa energji elektrike do të jetë pjesa e Qytetit përballë

Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR
Komuna: BEQIR SELLA KANDIDAT PËR ZËVENDËSKRYETAR

  Zyrtari i lartë i Partisë Demokratike, Beqir Sella, është kandidat për nënkryetar të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Ai është deputet i asaj partie në Kuvendin komunal dhe kryen edhe