URA: “ULQINI GJENERATAVE TË REJA” – DRITAN ABAZOVIQ – NUMËR 9

URA (2)

Të nderuar-a qytetar-e,

Ju prezantojmë programin më konkret dhe fitues për zhvillimin e Ulqinit.

www.ura-ulqin.jimdo.com

Numri 9 është numri i ardhmërisë, njerëzve të rinj dhe suksesit për Ulqinin tonë. Sillni ndryshime!

URA – Ulqini gjeneratave të reja – mr Dritan AbazoviqUra 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…