URIMET PËR MUAJIN E MADHËRUAR TË RAMAZANIT

Kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu

Në këtë ditë të shenuar në kalendarin Islam, me dëshirë dhe kënaqësitë të vëçant dua t’u drejtohem të gjithë besimtarve musliman me urimet më të mira dhe më të përzemerta me rastin e fillimit të muajit të Shenjtë të Ramazanit.

Muaji i Ramazanit është muaji më i rëndësishem për gjithë besimtaret Islam, muaj në të cilin pasqyrohet bindja dhes prova e njeriut për t’iu përkushtuar lartësimits hpirtëror, muaj ku dalin në pah vlerat e rralla humane të mirësisë, dashurisë, ndershmerisë dhe sacrifices ndaj njeritjetrit, vlera që mbajnë lartë moralin shoqëror.

Me këtë rast të gjithë besimtarve musliman dëshiroj t’u shpreh urimet e mia më të përzemerta për agjerim të lehtë, qetësi shpirtrore, harmoni dhe begati në familjet e tyre.

Zoti Ju ndihmoft në këtë ritual të shenjtë, ju dhashtë shëndet, force dhe mundësi për ta përmbushur më së miri atë.

URIMI I UNIONIT DEMOKRATIK TË SHQIPTARËVE

Më rastin e muajit  madhërishëm të Ramazanit, Unioni Demokratik i Shqiptarëve të gjithë besimtarëve të Fesë Islame i përgëzon përzemërsisht për këtë muaj të madhuar, duke i uruar paqe, shëndet dhe mbarësi.

Mbesim më shpresë tek Zoti, që këto ditë të madhëruara të jenë ditë të përkushtimit, të sakrificës dhe mirëbërësisë, duke Ju sugjerua tolerancë ndërnjerëzore e fetare, mirëkuptim dhe bashkim ndërnjerëzor, një sjellje me ndjesë dhe shpirtmirësi ndaj njeri tjetrit, dashuri dhe fatlumturi.

Gëzuar , paçi fat dhe Allahu Ju dhashë shëndet dhe lumturi në jetë juve dhe familjeve tuaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari
Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë më vonë disa

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide