Urimi i Osmanoviqit: FESTA LE TË FUQIZOJË DASHURINË, MIRËKUPTIMIN DHE SOLIDARITETIN

Seadi (1)Argjipeshkvit të Tivarit Mons. Rrok Gjonlleshaj dhe të gjithë besimtarëve të fesë Katolike përzemërsisht i uroj festën e Pashkëve, me dëshirë që kjo festë e cila është simbol i fitores së jetës ndaj vdekjes, të ju sjell shëndet, fat dhe lumturi në famljet tuaja.

Dëshiroj që kjo festë e madhe Katolike të ju mbushë me optimizëm që së bashku dhe me angazhimin e përbashkët të të gjithë neve në Ulqin, me sukses të dalim nga kjo situatë e vështirë. Festa e Pashkëve le të na përkujtojnë në vlerat e vërteta të dashurisë, faljes dhe të mirëkuptimit dhe le të fuqizojnë solidaritetin në mes nesh.

Shpresoj që festën e Pashkëve do ta kaloni me shëndet të mirë, dhe që kjo festë, si simbol i shpresës, do të na mbush të gjithëve me optimizëm për një të ardhme e cila do të na sjell mbarësi dhe prosperitet.

mr Sead Osmanoviq
Kryetari i KK PDS Ulqin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Abazoviq: NË ULQIN NË SHTATOR FILLON NDËRTIMI I HOTELEVE TË KATEGORISË SË LARTË
Abazoviq: NË ULQIN NË SHTATOR FILLON NDËRTIMI I HOTELEVE TË KATEGORISË SË LARTË

Kryeministri i Malit të Zi Dr Dritan Abazoviq tha se Ulqini më në fund do të ketë hotele me pesë yje. Siç deklaroi ai, “Sunny Palace” do të ndërtojë një hotel luksoz në vendin e ish “Galebit”, në të cilin

OT: MBI 40 MIJË MYSAFIRË TË REGJISTRUAR QËNDROJNË NË ULQIN
OT: MBI 40 MIJË MYSAFIRË TË REGJISTRUAR QËNDROJNË NË ULQIN

Edhe në mes te gushtit Ulqini shënon një vizitë të shkëlqyer, bëjnë të ditur nga Organizata Turistike. Siç theksohet, në rivierën e Ulqinit qëndrojnë 40.715 mysafirë, prej të cilëve rreth 80 për qind janë

Sonte manifestimI tradicional: “DITËT E BAMIJEVE” NË KALA
Sonte manifestimI tradicional: “DITËT E BAMIJEVE” NË KALA

Aktiviteti “Ditët e bamjes”, tradicionalisht për të pestën vit me radhë do të mbahet sonte, në sheshin Servantes në “Palata Venezia” në Kala, me fillim nga ora 20:00. Turistëve dhe të gjithë vizitorëve

Forca: A.LLUNJI KOORDINATOR PËR ULQIN DHE TIVAR NË TË MIRAT DETARE
Forca: A.LLUNJI KOORDINATOR PËR ULQIN DHE TIVAR NË TË MIRAT DETARE

  Nga Forca e re demokratike është kumtua që sot Asllan Llunji është emëruar Koordinator për Ulqin e Tivar në Ndërmarrjen të Mirat Detare. Asllani lindi në Tivar me 12.02.1992. Shkollën fillore e

Qeveria: GJITHÇKA GATI PËR FILLIMIN E NDËRTIMIT TË KOPSHTIT NË FUSHËN E ULQINIT
Qeveria: GJITHÇKA GATI PËR FILLIMIN E NDËRTIMIT TË KOPSHTIT NË FUSHËN E ULQINIT

Ajo që është pritur prej shtatë vitesh, ndërtimi i çerdhes së re në Fushën e Ulqinit, është në prag të realizimit. Për këtë projekt kredia është miratuar nga Banka për Zhvillim e Këshillit të Evropës,