Urimi i Shkrelit: DO TË KEMI KOHË PËR TË GJITHA, TANI TË RUAJMË JETËT

LuiTe Nderuar qytetare dhe qytetar të Komunës së Ulqinit!

Në një mënyrë të pa praktikuar gjerë me tani, të pa përjetuar në jetën Time të gjatë në skenën politike dhe shoqërorë, duke mos mundur të anashkaloj emocionet dhe kujtesat e bukura te Ditës se sotme, ne rolin e Qytetarit dhe Këshilltarit ne Parlamentin lokal gjej arsyen qe ne një mënyrë specifike te ju uroj Ditën e Ulqinit, te shtunën e par te muajit Prill.

Te ballafaquar me sfidën e ruajtjes se gjësë ma te çmueshme te secilit prej nesh, JETËS, dhe gjitha te mirave qe ajo i sjell me vete, kjo ditë dallohet prej te gjitha te tjerave gjer me tani ne historinë e gjatë te Komunës tonë te bukur dhe te pashoqe.

Çdo dallim e ka rëndësinë e vet e ky do te mbetet i shkruar si i posaçëm me bindjen ne ruajtjen e perspektives jetësorë te neve, te Familjeve tona, miqve dhe shokëve tan, Komunës ton te bukur dhe Shtetit Malit te Zi. Do te mbetemi shembull i respektit ma te lart te vlerave njerëzorë me ter sjelljen tuaj te Nderuar Qytetar. Do te kemi kohë për takime, për organizime te ndryshme kulturore dhe artistike mbasi te konstatojmë se kemi ruajt Vetveten dhe te tjerët se bashku me neve. Se kemi mbrojt dhe respektua Jetën.

Andaj shumë te respektuar – qëndroni ne shtëpitë Tuaja me familjet Tuaja! Jeta ka vleftë vetëm kur ajo jetohet dhe i shijohen te gjitha te mirat e saj.

Ta jetojmë pra se bashku!

Luigj Shkreli, këshilltar ne Kuvendin Lokal dhe Deputet ne Parlamentin e Malit te Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer