Urojnë Gjeka, UDSH: GËZUAR VITIN E RI

Fatmir Gjeka, Fatmir DjekaKryetari i Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka uron te gjithë qytetarët dhe  bashkatdhetarët me rastin e festave të fundvitit.

“Më lejoni që në emrin tim personal dhe në emër të ekzekutivit t’ju uroj të gjithë juve, festat e fundvitit.

Le të jetë Viti i ri 2016 një vit i suksesshëm për të gjithë, dhe të sjellë më shumë begati dhe prosperitet për Ju”, thuhet në urimin e kryetarit Gjeka.

UDSH-logoMe rastin e fundvitit 2015 dhe fillimit të Vitit të Ri 2016, Unioni Demokratik i Shqiptarëve i përgëzon  të gjithë shqiptarët, duke iu uruar shëndet të mirë, gëzime familjare dhe lumturi në jetë.

Në këto çaste gëzimi , ne presim Vitin e Ri 2016 me krenari dhe me mirënjohjen më të thellë për njëri tjetrin, për përpjekjet, sakrificat dhe arritjet tona.

Prandaj, le të shpresojmë që stina e Vitit të Ri të shërbejë si një rast i mirë për politikanët dhe partitë politike në të gjitha trojet shqiptare, që të tregojnë kurajo ndaj interesave madhore te kombit shqiptar, duke çuar përpara idenë e pajtimit të pikëpamjeve të ndryshme politike në interes të fëmijëve, nipave e mbesave si dhe brezave të ardhshëm të kombit shqiptar.

Le të jetë ky vit i ri një vit i bekuar që sjell shëndet, begati, paqe e dashuri në jetën tuaj dhe të familjes suaj.

Urojmë shumë gëzime, mbarësi, shpresë dhe lumturi për të gjithë shqiptarët kudo që janë.

Shërbimi informativ të UDSH-së

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…