Uron Abazoviq: TA NDAJMË BASHKË GËZIMIN E BAJRAMIT

Dritan Abazoviq, Abazovic Në emër të KK MZ Pozitiv Ulqin dhe në emrin tim personal, të gjithë besimtarëve të fesë islame iu dëshiroj gëzuar Bajramin e ramazanit.

Me shpresë që e keni pritur në paqe dhe disponim të mirë, dëshiroj që me të afërmit tuaj ta ndani gëzimin të kësaj feste të madhe, si dhe që mesazhin e harmonisë dhe tolerancës ta përcjellim më tej në mënyrë që komuniteti i jonë të jetë më i mirë, ndërsa të gjithë qytetarët që jetojnë në të t’jenë më të kënaqur dhe më të gëzuar.

Kryetari i KK MZ Pozitiv Ulqin dhe deputet në Parlamentin shtetëror,

Dritan Abazoviq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…