Valdanos: LARGOHET PORTA NGA HYRJA E VALDANOSIT

Nga e hëna, më 20 shkurt, simboli dhjetëvjeçar i robërimit të gjirit – porta në Qafë, më nuk ekziston.

Këtë objekt, i cili u vendos në vitin 1978, u largua nga përfaqësuesit e Ushtrisë së Malit të Zi.

Më herët u morr vendimi që ky gji i mrekullueshëm “nuk është më hapësirë me dedikim të veçantë për nevojat e mbrojtjes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…