Valdanos: STUDIMI MBI GJENDJEN DHE REVITALIZIMIN E ULLISHTËS

ValdanosMe propozim të shoqatës së ullishtarëve të Ulqinit do të bëhet Studimi mbi gjendjen dhe revitalizimin e Ullishtës në Valdanos.

„Presim që kjo punë do të ju besohet ekspertëve të njohur të Entit për kultura subtropikale nga Tivari, ndërsa do ta financojë komuna e Ulqinit“, është thënë për Portalin Ul-info nga kjo Shoqatë.

Theksohet që studimi do të shërbejë si bazë për thithjen e mjeteve nga fondet shtetërore dhe ndërkombëtare në mënyrë që të iniciohet revitalizimi i 18 mijë ullinj shekullor në këtë gji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…