Vargjet e perhershme të Hafiz Ali Riza Ulqinakut

O NJËRI!

A ti dynjanë, a Dynjaja t’mujti ty?

A e mblodhe mallin ti a malli ty?

A e le Dynjanë, a Dynjaja t’la ty?

A ti Dynjanë a Dynjaja t’rrejti ty?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…