Varroset Xhoni Lazoja: LARGIMI I NJËRIT NGA BOHEMËT E FUNDIT

Në Ulqin të shtunën, në prani të numrit të madh të kushërinjve, miqve dhe bashkëqytetarëve, u varros Xhavid-Xhoni Lazoja.

Një nga bohemët e fundit të Ulqinit, i njohur si „sheik“, shkoi papritur, mbas sëmundjes së shkurtër, në moshën 60 vjeçare.

Asnjëherë se ka fshehur që e donë kitarën, kafenenë, jetën. „Kam shpenzuar shtatë milion marka“, ka deklaruar me një rast.

Është krenuar me familjen e vet, sidomos me paraardhësit. „Un jam nga familja e kusarëve, nga kapiteni Lika Ceni“, tregonte me zë të lartë.

Xhoni i dashur më nuk është në mesin tonë. Ka mbetur boshllëku në Ulqin.

Zoti i Mëshirshëm i botëve le të mëshirohet mbi shpirtin e tij fisnik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…