Vazhdon kërkimi i të riut: SHPËTIMTARËT KËRKOJNË NGA ADA NË VALDANOS

Uprava Pomorske sigurnostiDy anije të Drejtorisë së Sigurisë Detare dhe një e Ministrisë së Punëve të Brendshme kanë vazhduar sot në mëngjes kërkimin e Marko Mutiqit (24) nga Nikshiqi i cili dje pasdite u zhduk në det në afërsi të grykëderdhjes së djathtë të lumit Buna. Drejtori i Drejtorisë së Sigurisë Detare Safet Koçan dërgoi sot në mëngjes kërkesën ministrit të punëve të brendshme Mevludin Nuhoxhiq për angazhimin e një helikopterit i cili do të kyçej urgjentisht në kërkimin e të riut të zhdukur.

“Kushtet janë shumë të këqija por vazhdojmë kërkimin”, tha Koçan për Vijesti.

Ai vazhdoi se skuadrat shpëtuese kërkojnë në zonën detare prej Adës deri në Valdanos.

Kërkimi i Mutiq u ndërpre mbrëmë për shkak të territ dhe kushteve të këqija klimatike.

Vendasit dhe peshkatarët shpëtuan dje nga deti i trazuar bashkëqytetarin e Mutiqit Dragan Baqoviqin (24).

Siç mendohet, të rinjtë ishin bashkë në ujë para se rryma detare i morri larg nga bregu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…