V&B Studio design: HAPËSIRAT E REJA PËR PUNËN MË TË SUKSESSHME

VB“V&B Studio design” i transferoi këto ditë hapësirat e veta të reja në ndërtesën e cila ndodhet në hyrje të Bulevardit “Teuta”.

Bëhet fjalë për hapësirën luksoze e cila i tejkalon standardet në Mal të Zi, e në të cilën veprimtarinë arkitektonike – inxhinierike e ushtrojnë tetë inxhinier të diplomuar të arkitekturës.

Bashkëpronarët e kësaj studioje, inxhinierët e arkitekturës Valon Buzuku dhe Beqir Brashnjani, janë të bindur se hapësirat e reja do të jenë stimul i fuqishëm për punën e kompanisë së tyre e cila tash tetë vite vepron me sukses.

Sidoqoftë, kur kompania arkitektonike e mendon kështu hapësirën e vet, ia vlen që më nga afër të njihemi me të.

Kontakt:

vb.studiodesign@gmail.com

https://www.facebook.com/vbstudiodesignulcinj/

tel. 00382(0)69-737-000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…