Vendimi i Gjykatës: KATËR PUNËTOR TË OT TË KTHEHEN NË PUNË

Sud-Gjykata-GjyqiGjykata themelore në Ulqin ka sjell vendimin që të kthej në punë katër punëtorët e Organizatës turistike, të cilët në korrik të vitit 2012 janë larguar nga puna. OT është urdhëruar që të kthej në punë Aleksandar Jacoviqin, Merita Rexhen, Muharrem Beqoviqin dhe Beqir Zatoviqin “në detyrat e punës të cilat i korrespondojnë përgatitjes së tyre profesionale, dijes dhe aftësive, në afat prej tetë ditësh nga dita kur është sjell vendimi përfundimtar”, thuhet në vendimin e gjykatësit Radomir Sekuliq.

OT mund të jap ankesë në këtë vendim Gjykatës së lartë në Podgoricë.

Sipas fjalëve të Aleksander Jacoviqit, vetëm për shkak të këtij vendimi buxheti i komunës së Ulqinit, siç e vlerësoi eksperti ligjor, është dëmtuar për 137 mijë euro. “Kjo do të sjell bllokimin e punës së OT për këtë vit, sepse dëmi i shkaktuar tejkalon gjysmën e të ardhurave vjetore të OT”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…
Në fund të vitit: NË ULQIN LEDRI VULA, ALBAN SKENDERAJ, S.QETKOVIQ…

Javët e fundit të këtij viti do t’i kalojmë në një atmosferë festive, me pije, ushqim, e mbi të gjitha muzikë të mire. Në skenën e “Sweet December” me 24 dhjetor do të ngjiten: Accoustic

CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 8 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI
Prezantohet programi Sweet December: MUND TË TËRHEQIM TURISTËT NGA I GJITHË RAJONI

“Besojmë se kemi eventin më të bukur që do ta ringjallë Ulqinin në këtë periudhë, me të cilin mund të tërheqim mysafirë nga i gjithë rajoni”, tha të mërkurën në prezantimin e programit të eventit “Sweet

Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS
Me mbështetjen e diasporës: HAPET FURRA E BUKËS NË OSTROS

Shoqata “Kraja”, e cila vepron në SHBA dhe ka filialin e saj në vendlindje, ka realizuar projektin e fundit – furrën e bukës në Ostros, transmeton Barinfo. Vitet e fundit kjo zonë nuk kishte furrë buke,

Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN
Teatri Teuta: TË SHTUNËN “SY N’SY“ ME BASHKIMIN

Stand up komedia të „Teatrit Teuta“, SY N’SY me aktorin Bashkim Alaj, do të shfaqet të shtunën, me 10 dhjetor, në Sallën e Madhe të Qendrës për Kulturë. Të ftuarit e Bashkimit do të jenë kryetarët