Vendimi: ZUBERVE I KTHEHET NJË PJESË E KINEMASË SË HAPUR

Pristan Ulcinj, Rana Ulqin, KorzoTrashëguesve të pronarit të dikurshëm të anijeve dhe bankierit të dikurshëm Lala Zuber, të cilët jetojnë në Herceg-Novi, i është kthyer një pjesë e pronës të cilën e kërkonin në Ulqin, gjegjësisht një pjesë e Kinemasë së hapur në Ranë, mëson Portali UL-info.

Komisionit për restitucion në Tivar familja Zuber i dorëzoi dokumentet në të cilët thuhet se në territorin e komunës së Ulqinit paraardhësi i tyre ka poseduar nëntë ndërtesa, bedenat juglindore të Kalasë si dhe disa objekte tjera në gjendje rrënimi.

Vlera e pronës së përgjithshme të cilën familja Zuber kërkon në Mal të Zi vlerësohet në 67 milion euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci