Vendosja e shtyllave elektrike: QENDRIME TË NDRYSHME TË KOMUNËS DHE PDS-së

StuboviVendosjen e shtyllave për ndriçim elektrik këto ditë në Zogaj dhe pjesë tjera të Ulqinit i komentuan ndryshe zyrtarët e komunës dhe ato të Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve.

Sekretari i Sekretariatit për çështje komunale Avdula Dervishi ka thënë për “Dan” që këto punë janë kryesisht kompetencë e qeverisjes lokale, por që ajo për këtë nuk di asgjë. “Paralajmërojmë që bëhet fjalë për ndërtim të egër. Pohoj me përgjegjësi të plotë që ne nuk qëndrojmë pas atyre punëve. Kësi lloj aktivitetesh planifikohen më herët në pjesën e investimeve nga buxheti, e pastaj caktohen mjetet dhe hapet tenderi për kontraktuesin e punimeve”, tha ai duke shtuar që në rastin konkret shkelet ligji, sepse punohet pa leje.

Drejtuesi i PDS-së dhe drejtori i Elektrodistribucionit të Ulqinit Loro Nrekiq ka pohuar që kjo ndërmarrje vendos shtyllat. “Absolutisht e gjitha po zhvillohet në bazë të ligjit dhe këtu nuk ka asgjë të dyshimtë. Ndriçimi publik vendoset me kërkesë të organit të punëve të brendshme dhe për këtë arsye komuna nuk kishte lidhje me punimet”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të marten, më 27 dhe 28 qershor, në periudhën, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet e mëposhtme: të hënën,

Të hënën vazhdimi i mbledhjes të KK: NË REND TË DITËS EDHE ZGJEDHJA E NËNKRYETARËVE
Të hënën vazhdimi i mbledhjes të KK: NË REND TË DITËS EDHE ZGJEDHJA E NËNKRYETARËVE

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Ardian Mavriq caktoi për të hënën, datë 27.06.2022., me fillim nga ora 11:00, vazhdimin e mbledhjes së Dytë të seancës së parë të rregullt të Kuvendit të Komunës

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin
Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe

Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23
Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23

Fakulteti i Studimeve të Biznesit Mesdhetar në Ulqin bëri të ditur se janë në vazhdim regjistrimet në studimet themelore akademike për vitin 2022/23. Siç thuhet, të gjitha informacionet mund të merren

Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA
Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

  Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë. Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë,