Vepra të vlefshme të grave të jashtëzakonshme: QEPEN DHE DHURUAN 1600 MASKA

Maske, MaskatNë Ulqin këto ditë gratë e vyeshme dhe bujare po kryejnë punë me vlerë.

Kështu, për shembull, Zehra Smajlloviq qepi 1500 maska, ku vetëm dje janë ndarë pothuajse gjysma e tyre të punësuarve në Shtëpinë e Shëndetit, Shërbimin e Ndihmës së Shpejtë, punëtorëve në Veprimtaritë Komunale, zjarrfikësve, policëve komunal.

Njëkohësisht, Mira Boroviq nga kompania Fishworld Boroviq dhuroi 100 maska Shtëpisë së Shëndetit në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…