Veprim shembullor: HARASANI MAKSIMALISHT NË SHËRBIM TË QYTETARËVE

Ilir HarasaniQe nga 2 qershori me propozim nga treshja opozitare dhe me vendim të Qeverisë së Malit të Zi, kam marr për detyrë postin ndihmës drejtorit në Administraten e puneve inspektuese në Mal të Zi.

E gjithë kjo për arsyen e vëzhgimit të punëve dhe menjanimin e keqpërdorimit në të ardhmen për të krijuar një proces zgjedhorë korektë dhe të lirë.

Në lidhje me këtë marrë përgjegjësi mbi vete për kompetencat e dhëna, dhe bëjë apel ndaj gjithë qytetarve se për çfardo problemit që kanë e që inspeksioni mund ti vijë në ndihmë ose kanë vërejtje tek puna e inspektorëve, me lirinë më të plotë të më lajmrohen përmes kontakteve që i parashtroj.

Poashtu jam i hapur me palët çdo ditë pune në zyret e Administratës së punëve inspektuse ne Podgoricë.

Në fund, do të përpiqem në maksimum që qyteti i Ulqinit të pakten këtë vit mos të jetë si viteve tjera qyteti me më shumë dënime në Mal të Zi.

Me rrespekt,

Ilir Harasani

Tel: Mob. 068 872 862 Mob. 069 226 525 Fax. 020 234 406 E-mail: Ilir.harasani@uip.gov.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…