Veprimtaritë Komunale: TASH PESË VJET BILANCË POZITIV

Ndërmarrja “Veprimtari Komunale” tash 5 vjet ka bilancë pozitiv, me 300 000 deri 900 000 eur plus vjetor. Pagat janë të rregullta, kurse vitin e fundit e mbyllëm me realizim mbi 85%.

Ky rezultat bëhet edhe më i rëndësishëm nëse e dijmë që zonat mbas plazheve i ka mirëmbajt me mjetet e veta, sepse të Mirat detare ende nuk kanë nënshkruar kontratën për mirëmbajtjen e kësaj zone. Përveç kësaj, kemi hyrë në muajin e tretë prej kur të Mirat detare nuk i shlyejnë obligimet e veta ndaj ndëemarrjes komunale, për mirëmbajtjen e zones të cilën ato e administrojnë dhe prej të cilës vjelin para të majme nga qytetarët e Ulqinit.

Gjatë punës tonë theks të veçant i kemi kushtu pastërtisë së pjeses urbane të qytetit. Me këtë qëllim, në bashkepunim me Komunen, gjatë diteve ne vijim do te vendosim 20 kontejnere nëntokësor ne qytet, e se shpejti edhe 20 të tjerë në rrugën qe çon në Shtoj dhe Adë.

Prandaj, atyre që kanë gjoja vërejtje dhe kritika parazgjedhore ju bëjmë thirrje publike të dalim ne debat dhe t’ju tregojmë qytetarëve kush dhe si nuk i përmbush obligimet. Atëherë shumë shpejt del në dritë kush flet me fakte e kush ka muhabete boshe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”
Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”

Qëllimi kryesor i projektit është të rrisë njohuritë e qytetarëve, përfaqësuesve të OJQ-ve, aktivistëve rinorë dhe palëve të tjera të interesuara për rëndësinë e Reformës së Administratës Publike në Mal

New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare
New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare

Kryeministri malazez Dritan Abazoviq i cili ndodhet për një vizitë disaditore në Nju Jork, pjesëmarrjen në sesionin e 77-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB), zhvilloi një sërë

Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”
Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale. Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre

Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE
Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE

Të gjithë i kujtojmë vitet e fëmijërisë dhe ndër kujtimet që nuk i harrojmë asnjëherë janë lojërat me shokët e shoqet dhe aventurat e bukura të asaj moshe. Sot fëmijët tanë përballen me një përvojë tërësisht

Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM
Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Në hotelin Otrant, me inicjativë të Organizatës Turistike të Ulqinit, është organizuar takimi ndërmjetafaristëveturistik të qytetit, udhëheqësisë së Komunës, dhe ndërmarrjes sh.p.k. “Veprimtaritë Komunale”.