Vërejtjet e turistëve: VEÇANËRISHT I IRRITOJNË DILERËT E DHOMAVE

Castumer Care qendra e Organizatës nacionale turistike të Malit të Zi ka lajmëruar që problemi i cili veçanërisht ka irrituar turistët këtë sezon ishin qiradhënësit ilegal të akomodimit përgjatë rrugëve magjistrale, në udhëkryqet kryesore, në hyrje të qytetit dhe vende të ngjashme. “më së shumti vërejtje kanë mbërrit nga Ulqini, pastaj vijnë Igallo, Sutomore dhe Budva”, theksohet në kumtesë.

Turistët edhe këtë sezon në masë të madhe kanë lajmëruar parregullsitë në plazhe (mosrespektimi i rregullave për zënien e plazhit me mobilie, mosekzistimi i kabinave për zhveshje, koshat e plehrave), në cilësinë e akomodimit, trafik të ngjeshur, furnizim të parregullt me rrymë elektrike, grumbullimi i mbeturinave dhe krijimi i deponive ilegale.

Problemi i cili ishte shumë i theksuar dhe mbizotërues në të gjithë qytetet bregdetare vitet e kaluara, problemi i zhurmës nga objektet hotelerike, këtë vit është zvogëluar për 32 për qind, por akoma është shumë i pranishëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”
Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”

Qëllimi kryesor i projektit është të rrisë njohuritë e qytetarëve, përfaqësuesve të OJQ-ve, aktivistëve rinorë dhe palëve të tjera të interesuara për rëndësinë e Reformës së Administratës Publike në Mal

New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare
New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare

Kryeministri malazez Dritan Abazoviq i cili ndodhet për një vizitë disaditore në Nju Jork, pjesëmarrjen në sesionin e 77-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB), zhvilloi një sërë

Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”
Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale. Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre

Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE
Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE

Të gjithë i kujtojmë vitet e fëmijërisë dhe ndër kujtimet që nuk i harrojmë asnjëherë janë lojërat me shokët e shoqet dhe aventurat e bukura të asaj moshe. Sot fëmijët tanë përballen me një përvojë tërësisht

Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM
Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Në hotelin Otrant, me inicjativë të Organizatës Turistike të Ulqinit, është organizuar takimi ndërmjetafaristëveturistik të qytetit, udhëheqësisë së Komunës, dhe ndërmarrjes sh.p.k. “Veprimtaritë Komunale”.