Vërtetohet: NESËR VAZHDIMI I MBLEDHJES SË KUVENDIT

Kuvendi Komunal i UlqinitNesër do të vazhdojë Mbledhja e parë e Seancës së dytë të rregulltë, njoftohet për Portalin Ul-info nga Shërbimi i Kuvendit.

Kjo mbledhje është ndërprerë të enjten në mënyrë të paparë deri tani në praktikën parlamentare mbasi që shumica e këshilltarëve të koalicionit qeverisës ka lëshuar sallën e Kuvendit kur filloi votimi për llogarinë përfundimtare të buxhetit për vitin 2016!?

Në rend të ditës të kësaj mbledhje janë gjithsej 14 pika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…