Alaj dhe Saliasi: NATË HUMORI NË “SKENËN VERORE” (Video)

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…