Bashkimi SY N’SY me Dritanin: NATË E MBUSHUR ME BATUTA DHE TË QESHURA

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…