Fshati Salç: “BALLKON” ME PAMJE NË BUKURITË NATYRORE

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…