Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Abazoviq: Ura që do ta shkurtojë distancën Velipojë-Ulqin në 1 km, pritet të përfundojë më 2024
Abazoviq: Ura që do ta shkurtojë distancën Velipojë-Ulqin në 1 km, pritet të përfundojë më 2024

Distanca mes Ulqinit dhe Velipojës është aktualisht 73 km, ndërkaq me urën e re e cila do të ndërtohet në Bunë, ajo do të shkurtohet në 1 km. Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, ka bërë të ditur

Ulqin: MYSAFIRË MË SHUMË PËR 30 PËR QIND SE NË VITIN E KALUAR
Ulqin: MYSAFIRË MË SHUMË PËR 30 PËR QIND SE NË VITIN E KALUAR

Sipas të dhënave zyrtare, ky sezon ka nisur shumë mirë në rivierën e Ulqinit. Nga Organizata turistike për Portalin Ul-info është kumtuar se që nga fillimi i vitit ka pasur 30 për qind më shumë vizitorë

Kuvendi Komunal: EMËROHET KËSHILLI PËR ZGJEDHJE DHE EMËRIME, VAZHDIMI I SEANSËS JAVËN E ARDHSHME
Kuvendi Komunal: EMËROHET KËSHILLI PËR ZGJEDHJE DHE EMËRIME, VAZHDIMI I SEANSËS JAVËN E ARDHSHME

Të premten filloi seanca e dytë e Kuvendit të Komunës së Ulqinit, në të cilën u zgjodh Këshilli për zgjedhje dhe emërime. Në krye të këtij organi parlamentar është Valdete Osmani Husiq, ndërsa anëtarët

Trafiku në Sukubinë: MBI 10 MIJË PERSONA KALUAN KUFIRIN VETËM DJE
Trafiku në Sukubinë: MBI 10 MIJË PERSONA KALUAN KUFIRIN VETËM DJE

  Mbi 10 mijë persona janë regjistruar dje në pikën kufitare Sukubinë-Muriqani, mëson Portali Ul-info. Kjo është pothuajse 40 për qind më shumë se në të njëjtën ditë të vitit 2019. Gjithashtu, të

Komuna dhe Policia: Të vendosur për të penguar dukurinë e lëmoshës
Komuna dhe Policia: Të vendosur për të penguar dukurinë e lëmoshës

Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari u takua me Nikolla Terziq, përfaqësues i Ministrisë së brendshme dhe Alen Dervisheviq komandat i policisë së komunikacionit të qytetit tonë e ku u fol për çështjen mjaft