Klan Kosova: MYSAFIR MUNIB ABAZI – SI E KALOI ULQINI SEZONIN VEROR

BAJRAKTARI DHE KURTEZI: TË INTENSIFIKOJMË BASHKËPUNIMIN NË TË GJITHA FUSHAT
BAJRAKTARI DHE KURTEZI: TË INTENSIFIKOJMË BASHKËPUNIMIN NË TË GJITHA FUSHAT

Ambasadori i Shqipërisë në Mal të Zi, Ridi Kurtezi u takua me kryetarin e Ulqinit Omer Bajraktari dhe kryetarin e Kuvendit Ardian Mavriq. Ai uroi udhëheqësinë komunale për detyrën e re dhe riafirmoi qëndrimin

Njoftim: TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT
Njoftim: TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT

Për shkak të prishjes në tubacionin kryesor në Malin e Bardhë të mërkurën, 22 qershor 2022. një pjesë e madhe e Ulqinit nuk do të ketë ujë. Sipas NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”, në periudhën prej orës 8.00

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 22 qershor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet: në periudhën prej orës 08 deri në 14,30: rruga 28

Kalimera Poetike “Basri Çapriqi”: Mbrëmje autoriale me shkrimtarin Ibrahim Berjashi
Kalimera Poetike “Basri Çapriqi”: Mbrëmje autoriale me shkrimtarin Ibrahim Berjashi

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë mbrëmje autoriale me shkrimtarin Ibrahim Berjashi.  Mbrëmja autoriale do të mbahet të premten, më 24 qershor 2022, ora 20:00, në Librarinë

Emërime – Komuna: RESULBEGOVIQ KRYEADMINISTRATOR, NËNKRYETARËT NGA PARTIA DEMOKRATIKE DHE FORCA
Emërime – Komuna: RESULBEGOVIQ KRYEADMINISTRATOR, NËNKRYETARËT NGA PARTIA DEMOKRATIKE DHE FORCA

Shefi i Degës së MPB-së në Ulqin, juristi i diplomuari, Naser Resulbegoviq, do të jetë kryeadministratori i ri i Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Ai është edhe kryetar i Këshillit komunal të