Mozaiku (RTMZ): ARJONA RESULANI – GAZETARE QË KA PASION GATIMIN

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…