Ndriçimi në Ranë: LLAMPAT PO THEHEN DHE SHKATËRROHEN NGA PERSONAT E PAPËRGJEGJSHËM

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…