Nxënësit vizituan centralin me erë në Mozhur: MBOLLËN EDHE DISA PISHA

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…