Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi
Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…