TV UL-info: TROKITËM NË ATELIEN ARKEOLOGJIKE TË GAZMEND ÇITAKUT

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…