TV Ul-info: VORRI I HARAPIT DHE ËNDRRA E PARA GATI 40 VJETËSH E ELEZ DEDËS

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…