Zjarri përfshinë ordinancën private: SHKAKTON DËME TË MËDHA MATERIALE

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…