Vijesti: ADROVIQ IU PËRGJIGJ GJEKES

Millo Gjukanoviq Fatmir GjekaDy herë në dy minuta dhe para dy dëshmitarëve, kryetari i ardhshëm i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka, ka thënë që atë mëngjes kryeministri ka telefonuar atë dhe Nazif Cungun për të ju kërkuar falje për shkak të deklaratës në Bijello Pole. Gjeka në reagim e mospërfilli faktin që unë nuk isha në shoqëri me të dhe me kolegët e tij nga Forca dhe që këto fjalë i tha mbas pyetjes së gazetarit për koment në lidhje me kërcënimet e Gjukanoviqit, që sigurisht nuk është interpretim kafenesh, e aq më pak ngjarje virtuale.

Nuk besoi që amnezia e menjëhershme është arsye për reagimin e kryetarit të ardhshëm të çuditur, sepse Gjeka konsiderohet si politikan i mprehtë i cili “dribloi” madje edhe Maroviqin, dhe PDS-në e Ulqinit e çoj në opozitë.

Reagimin e djeshëm të kryetarit të Partisë demokratike Fatmir Gjeka mund ta lexoni duke klikuar KËTU.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do